

9:00am - 9:05am	EEPN Champion & MSIA President	5 mins
9:05am - 9:15am	Opening Keynote by <b>YB Dato' Sri Mustapa Mohamed</b> , Minister in the Prime Minister's Department (Economy)	10 mins
9:15am - 9:25am	Presentation by <b>SK Fong</b> of SkyeChip	10 mins
9:25am - 9:35am	Media Q&A	10 mins
9:25am – 10:05am	Presentation by <b>Dato' V Valluvan Veloo</b> , Director, Manufacturing Industry, Science and Technology Division Economic Planning Unit	25 mins
10:00am - 10:30am	Panel Discussion and Q&A	30 mins

## Moderator - Dato' Dr Ir Mohamed Noor Sany,

Executive Committee, Chemical Industries Council of Malaysia & Champion of Chemicals and Chemical Products

## Panelists:-

- Dato' Valluvan Veloo
- Dato' Seri Wong Siew Hai
- Chu Jenn Weng, MD/President/CEO, Vitrox Corporation Berhad
- Tay Kheng Chiong, Group MD/CEO, Dominant Opto Technologies Sdn Bhd

10:30am End of Webinar